korisnici o nama                    J.R.M.d.o.o. © 2010
Od 2002. godine radila sam na nekoliko projekata s firmom J.R.M.d.o.o.
Svi su završili u zadanim rokovima i na zadovoljstvo korisnika.

U svim projektima, osim profesionalnog pristupa, vrlo je naglašena želja za razvojem novih rješenja koja bi dala bolje rezultate.

Nešto od naših projekata prezentirali smo zajednički i na Hrvatskoj konferenciji o kvaliteti.

Više sudionika konferencije je bilo zainteresirano za naše izlaganje,
što upućuje da smo dali neka nova rješanja.

Treba naglasiti da je vrlo ugodno raditi s tvrtkom J.R.M.d.o.o. jer je jednostavna i laka komunikacija.

Vesna Bratnić-Gajer
Manager kvalitet i razvoja
Naše Klasje d.o.o.

 

Jamnica d.d. s tvrtkom J.R.M. d.o.o. surađuje na poslovima održavanja i
unaprjeđenja sustava upravljanja, u kojima je J.R.M. d.o.o. sve ugovorene usluge odradio sukladno zahtjevima i očekivanjima Jamnice d.d.

Suradnja sa J.R.M. d.o.o. na poslovima održavanja i unaprjeđenja sustava upravljanja rezultirala je mjerljivim unapređenjima implementiranih sustava i značajno poboljšanim poslovnim performansama, ponajprije zahvaljujući stručnosti i spremnosti djelatnika J.R.M. d.o.o. da transferiraju svoje znanje.

Edukativni programi J.R.M d.o.o.-a, vrlo su kvalitetno koncipirani, uz prijenos teorijskih znanja, posebno su usmjereni na razvijanje vještina, sa brojnim praktičnim primjerima i vježbama.

Zbog svega navedenog Jamnica d.d. će i budućnosti nastaviti poslovnu suradnju sa J.R.M d.o.o. na navedenim područjima, očekujući istu visoku razinu profesionalnosti i uspješnosti u unapređivanju predmetnih sustava upravljanja.

Ivana Petričević
Direktor upravljanja sustavima poslovanja
Jamnica d.d.


Unipharm d.o.o. kao dio velike Celesio grupe sa sjedištem u Stuttgartu, Njemačka pokrenuo je tokom 2006. godine projekt unapređenja vlastitog poslovnog i IT sustava.
To je bio velik i ambiciozan projekt sa vrlo kratkim rokom predviđenim za završetak cjelokupnog projekta.

Suradnja s tvrtkom J.R.M. d.o.o. na poslovima konverzije baze podataka i implementacije ERP sustava pokazala se kao izvrstan izbor. Znanjem i iskustvom pomogli su nam u vođenju projekta unapređenja poslovnog i IT sustava koji je po implementaciji olakšao poslovanje i povećao konkurentnost.
Zaposlenici su mogli raditi lakše, brže i učinkovitije.
Na osnovu pozitivnih iskustava tokom projekta tvrtku J.R.M. d.o.o. preporučujem kao pouzdanog i odgovornog partnera za poslove optimizacije poslovnih procesa kao i rješavanje IT problema.

Zvonimir Vuljanić
IT Manager
Unipharm d.o.o.


Dugogodišnja suradnja sa J.R.M.d.o.o. potvrđuje naše zadovoljstvo u suradnji s njima.
Konkretni primjeri iz prakse, neposredan pristup i stvarno životno iskustvo čini ih drugačijima.
Sastavni su dio naših budućih planova i strateški partner na području unapređenja našeg poslovanja i stručnog usavršavanja.

Smiljan Bujan Direktor
Euro-Optimum d.o.o.
Božidarevićeva 9, HR - ZagrebZajednički projekt s tvrtkom J.R.M.d.o.o. uspješno smo završili.
Može se reći da smo gotovo godinu dana radili intenzivno na raznim nivoima i u različitim radnim grupama koje su od strane J.R.M.d.o.o. objedinjene u isti cilj.
S lakoćom smo prebrodili sve probleme i nedoumice jer nas je J.R.M.d.o.o. kao vođa projekta svojom stručnošću, fleksibilnošću i profesionalnim odnosom vodio do kraja.
KKomunikacija tijekom rada bila je u ugodnoj radoj atmosferi, neposredna i direktna s izmjenom iskustava do konačnog rezultata na obostrano zadovoljstvo.

Tvrtka J.R.M.d.o.o. ističe se visokom kvalitetom kadra, iskustvom, te razumjevanjem problematike do detalja.
Pouzdana su i sigurna ekipa na koju se može računati kao na poželjnog i strateškog partnera u budućem poslovanju.br />

Snježana Perović
Voditelj službe komercijalnih poslova
VG komunalac d.o.o.
Kolodvorska 64, HR - Velika Gorica


NNije dovoljno znati raditi neki posao, već je važno znati ga na pravi način prezentirati onima kojima je ono što radite potrebno i interesantno.
Mogu reći kako sam sve navedeno pronašao u tvrtci J.R.M. d.o.o. Koliko sam zadovoljan njihovim angažmanom i predanošću poslu koji rade, potvrđuje i činjenica da je tvrtka u kojoj radim izvrsno bila pripremljena za postupak certifikacije sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008.

Iskreno izuzetno sam zadovoljan što je upravo J.R.M.-u bila povjerena zadaća pripreme implementacije sustava za upravljanje kvalitetom.

Zvonimir Vuljanić
Voditelj informatike
VG komunalac d.o.o.


Nekoliko godina unazad suradnja s tvrtkom J.R.M. u rješavanju naših poslovnih procesa pokazala se kao zaista dobra poslovna odluka.
Naše zahtjeve su ispunjavali vrlo brzo i efikasno, a probleme koji su normalna pojava, pogotovo kada se radi o nekim specifičnim rješenjima, rješavali su u najkraćem mogućem roku.

Ako tomu pridodam i susretljivost ljudi u J.R.M-u, našu suradnju mogu opisati samo kao kvalitetnu i poželjnu u današnjem poslovnom svijetu.

Anita Ćuklin Voditeljica financijskog sektora
Unipharm d.o.o.